مجله زیبا، برای خانواده های ایرانی

تعرفه تبلیغات در سایت
طرز تهیه کاچی کرمانی

طرز تهیه کاچی کرمانی

کاچی کرمانی خیلی خوشمزه است هر کسی یک دفعه خورده به اون علاقه پیدا کردن به همین خاطر در این مطلب می خواهیم شما را با طرز تهیه این کاچی خوشمزه آشنا کنیم

به ادامه بروید

قبل از اینکه طرز تهیه کاچی کرمانی رو بهتون یاد بدیم بهتره بدونید که کاچی جزو دسرهای سنتی و بومی شهر کرمان است که خواص مختلفی برای بدن دارد. خواصی مانند رفع کم خونی، تقویت قوای جنسی و سیستم ایمنی بدن را می توان نام برد

کاچی کرمانی از دسته دسرهای با طبیعت گرم به شمار می رود و با افزودن برخی مغزها نیز این گرمی زیادتر هم می شود. *مهم ترین مسئله ای که در روش درست کردن کاچی کرمانی وجود دارد و آن را متفاوت ساخته استفاده از ادویه های مخصوص کاچی کرمانی است.

+ این ادویه شامل موارد زیر می شود که عبارت اند از؛

    زیره سبز
    دارچین
    زنجبیل
    زیره سیاه
    تخم گشنیز
    هل
    جوز هندی

فقط کافی است تا تمام ادویه های گفته شده را با یک دیگر مخلوط کنید و به میزان یک قاشق مرباخوری از آن در کاچی کرمانی استفاده کنید.

+مواد اولیه جهت پخت کاچی لذیذ کرمانی

    یک و نیم پیمانه آرد گندم
    دویست گرم کره
    یک پیمانه شکر
    دو قاشق غذاخوری عسل
    دو قاشق غذاخوری گلاب
    به مقدار دلخواه زعفران
    پنج عدد گردو
    یک قاشق غذاخوری کنجد
    دو قاشق غذاخوری بادام رنده شده
    دو قاشق غذاخوری پسته رنده شده

+ مراحل آماده سازی و تهیه کاچی کرمانی

در ابتدای کار پسته، بادام و گردو را رنده کنید و به حالت پودر دربیاورید.

سپس کنجد را به پودرها اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید.

شکر را به همراه مقداری آب روی حرارت قرار داده و آن را به حالت شیره ای قوام دربیاورید.

بعد از آماده شدن شیره قوام برای طعم و عطر بهتر گلاب اضافه کنید.

در ادامه طرز پخت کاچی کرمانی کره را روی حرارت ذوب کنید.

حالا آرد گندم را به کره آب شده اضافه کرده و آن را تفت دهید. تا زمانی ادامه دهید تغییر رنگ آرد به طلائی ختم شود.

آسان ترین روش طرز تهیه کاچی کرمانی به لذیذترین شکل ممکن

مرحله اضافه کردن ادویه مخصوص کاچی

پس از طی مراحل بالا بایستی کم کم ادویه های مخصوص کاچی کرمانی را به مواد بیافزایید تا عطر بهتری به خودش بگیرد.

در ادامه طرز تهیه کاچی خوشمزه پودر مغزها را به شیره اضافه کرده و هم بزنید.

شیره را به آرامی به آرد گندم اضافه کرده و آن را هم بزنید تا کامل یکدست و مخلوط شود.
مرحله دم کردن کاچی کرمانی

در این مرحله لازم است یک دم کنی بر روی در قابلمه گذاشته و زیر آن یک شعله پخش کن قرار دهید و بیست دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.

تزئین کاچی کرمانی می تواند با استفاده از گل سرخ ، خلال بادام ، خلال پسته و... انجام شود.

امید که با این طرز تهیه بهترین و خوشمزه ترین کاچی را درست کرده و نوش جانتان کنید.

منبع:مجله اینترنتی هلو

پایان مطلب

مجله زیبا نظرات آشپزی , دوشنبه, ۱۸ آذر ۱۳۹۸، ۰۵:۴۹ ب.ظ
۵۶۲ کاربر این مطلب را دیده اند و تعداد کل بازدید ها از این پست : ۶۴۵

نظرات

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی